Naturum

Har jobbat så jäkla mycket nu. Men nu är det slut på det. För nu ska jag packa. FÖR IMORGON ÅKER VI TILL SPANIEN.. Nästan iallafall, vi drar till Skavsta för att sedan på tisdag dra till España. Alltså längtar ihjäl mig.

Lalala

Var ute med båten förut, det var så himla bra och...uppfriskande!
 

I Love Us

Var på stan en sväng med den här tjejen igår. Hon är så himla bra.Och snygg.Vi hittade nya vänner och pratade om taxar.Hon bor så attans fint.
 
Åt potatisbullar med lingonsylt och "BÄJKON" såklart. Och tittade på världens finaste och bästa film: 500 Days of Summer.
Cyklade sedan hem i min ensamhet. Varje gång jag cyklar över bron slås jag av hur fint det är om nätterna. Ibland funderar jag på om man helt skulle vända på dygnet, leva på natten som om den vore dag. Man har ju nästan alltid det som mysigast och bäst på natten, så varför inte?

15:57

♥Tumblr

Any way you run, you run before us

Black and white horse arching among us

Don't I know you better than the rest?

Ska försöka njuta av min ledighet idag.

Tips

De där jordgubbarna får jag nog aldrig nog av. Bästa tipset till alla jordgubbsplockare: ta med en flaska sprutgrädde för att få det som allra bäst ute bland buskarna. Och hoppa gärna mellan gångarna, det ger extra sommarkänslor.
Alltså, nu har jag jobbat. Åtta dagar i sträck. Och nu är jag trött. 

Jordgubbsplock

ALLTSÅ DET FUNKAR INTE ATT LADDA UPP BILDER, så. DOM KOMMER!

22:17

Bella hälsade på för en vecka sedan. Som jag saknat den tjejen!
Har varit på Putte nu i massa dagar. Kent var så himla bra! Känner mig dock fortfarande sliten dock, har jobbat nu i två dagar och ska fortsätta jobba i 6 dagar framåt.

13:43

I lördags bar det av till affären där vi rensade deras glutenfria sortiment på goda bröd. Därefter körde Julia oss till Mariebergsskogen där vi promenerade och hälsade på Elin. Fin dag.

Brunch

Åt brunch med Julis förut, gott.

"I volunteer as tribute!"

Ska nu i denna stund, äta mina jordgubbar och fortsätta läsa denna fina, bra, spännande bok, The Hungergames.

Pulp Fiction

Såg Plulp Fiction här om dagen. Uma Thurman, alltså älskar henne av hela mitt hjärta, typ.

RSS 2.0