You made me runaway angel

Åt världens godaste lunch i tisdags. Pasta + en stekt blandning av lök, champinjoner och squash i en såsig blandning av  creme fraiche, grädde och tomatpuré med massa kryddor, körsbärstomater och riven parmesan på toppen. Bästa.

I have a secret I need to tell you.

Each time that I close my eyes I can feel you.

Don't you cry

Köpte mig två skivor på knastret här om dagnen. Fint som snus.

SSSSSSSSS

Perfekta mellanmålet i det perfekta smoothieglaset. 

19:29

Var på myrorna med Johanna i fredags. Idag är det söndag, imorgon är det måndag och om tre dagar åker jag till Berlin. Lär bli bäst.

But are you mine?

Hade studiedag igår, vilket var välbehövligt och sjukt skönt. Gick upp tidigt för att plugga och vara produktiv, vilket slutade med att jag inte var det minsta produktiv utan frustrerad över svåra matte- och fysikuppgifter.  

Dröm

Bakade drömtårta med Ebba i tisdags. Det var så himla gott. Vilket det såklart alltid är... Men nu är det slut med sötsaker! Nu börjar vårat nya nyttiga liv (månad). Vi ska vara onyttighetsfria till och med första november. Önska oss lycka till...
 

Puss

Alltså paddans nos ser så mysig ut, vill bara pusspusspussa på den!

16:52


Det enda bra med att plötsligt vara ensambarn skulle vara att jag kan sno mina systrars kvarglömda saker. Som Julias fina cykelörhängen.
För övrigt: Känner mig trött, sötsugen och omotiverad på att plugga.

Tjurruset


Dahen efter att ha sprungit tjurruset skulle vi fira med tårta! Felicias lillebror fyllde dessutom 15 år vilket gjorde det till ett dubbelt firande med Felicias släkt och grannar. Det var gott.

20:05


Jobbade i fredags med Sofia. Bäst.


Fredag


Alltså idag har vi läxa i svenskan att läsa om Robinson Crusoe, vad skulle då passa bättre än att ha den till en fredag (för er som inte vet så heter Robinsons tjänare Fredag)!? Min känsla just nu: SKÖNT ATT DET SNART ÄR HELG!

Sommar


Var på Marstrand i sommras. Svängde förbi en loppis påvägen dit, där fanns så himla mycket fint, men allt det fina var tydligen inte till salu utan det var bara där för att skapa en härlig stämning... Vilket var synd.

17:02


I even think I found god
12:31


Pappa fick ny espressomaskin i födelsedagspresent. Världens godaste kaffe. Bäst blir det med en bit drömtårta.


Cry hard, cry yourself to sleep, cry a storm of tears


Var ensam hemma igår kväll. Tog med mig en Ebba hem. En väldigt bra sådan.
 

Vi tog med oss hunden (även känd som Paddy/herr Padda) ut på äventyr.

Det är inte alltid lätt att gå på promenad (äventyr) med Paddy, speciellt inte när man vill stanna och ta kort på en fin Ebba, eftersom Paddy oftast känner doften av "något godluktande träd" 10 meter bort som han verkligen måste lukta på.

Vi gick längs älven.
Till gubbholmen.Över bron till Haga där vårat mål låg, våran slutdestination.

Nämligen Happy Kitchen, en fantastisk sushi restaurang, där vi såklart beställde sushi. Den skulle tydligen ta 45 minuter att göra, så vi gick till Hagahallen (♥) och köpte godis som vi sedan tryckte i oss på CCC-bryggan.

Det var så himla himla mysigt.

Efter att vi hämtat sushin begav vi oss hemåt för att kolla serier, diskutera framtida drömmar och planer och självklart prata om fina pojkar. Bästa kvällen på länge.
 
 
 
 
 
 
 
 

From what you won't ever find


Don't let it fool you, don't let it fool you, dancing around, folds in her gown- Bon Iver
 

I never really knew, what to do

And I'm a goddamn fool, but then again so are you.

This is what makes us girls


This is what makes us girls, we all look for heaven and we put our love first. Somethin' that we'd die for, it's our curse. Don't cry about it, don't cry about it. This is what makes us girls, we don't stick together 'cause we put our love first. Don't cry about him, don't cry about him. It's all gonna happen- Lana del Rey
Var på möte på Operan med Sofia förut. Det var fint när vi cyklade hem. Medvind och sol i nacken, bästa sensommarcykelvädret helt enkelt.

I'm gonna praise you


Var på kulturskolan i måndags och sjöng med Johanna. Hon agerade modell, hehe. Så himla bra/fin/söt människa.


09:57


Testat nya kameran. Den verkar brabrabra.


Vättern


Var och paddlade nu i helgen, igen. Denna gång bar det av till Motala, till en mysig campingstuga vid den stora kalla sjön Vättern. Det var ännu finare än förra gången. Vi hade till och med fint, soligt, varmt, underbart sommarväder. Jag badade (antagligen sista gången för iår). Vi gick ut och åt på kvällen och det var så himla, himla gott. Världens antagligen sötaste och keligaste barn var också med. Fin helg.

RSS 2.0