Februari

'

Hallå där! Nu när det snart är april och allt så kände jag att det var dags för mig att börja skriva lite igen... En månad sedan sist snart, skamligt jag vet. Men såhär såg de sista dagarna av februari ut för mig (gud vad detta känns länge sedan, fast tiden har gått så sjuuuukt fort). Sushi i solen med Ebba på sportlovet (?!) och Stockholm med Felicia, även det på sportlovet. Där hade vi hur som helst kul (trots världens största otursdag) och trevligt och vi lyckades få med oss ett par fina saker var och en aningen lättare plånbok hem till Karlstad. 
Från och med nu ska uppdateringen bli bättre men eftersom våren är så förbaskat envis och sen så har inspirationen inte direkt varit på topp, men det börjar bli bättre nu!

Vårens första dag

Igår var det officiellt vårens första dag, då det var första mars. Allt kan bara bli bättre från och med nu! Jag har så galet mycket att se fram emot vilket gör att man klarar av plugg och slaskigt skitväder. Jag älskar att höra fåglarna kvittra och synen av bar asfalt och jag älsar känslan när man upptäcker att solen faktiskt värmer och när man då tvingas ta av sig vantarna för att det annars blir för varmt och svettigt om händerna. Jag älskar våren, och just nu är den efterlängtad.

Lars Lerin

För några veckor sedan var hela familjen hemma och samlad, det var mysigt. Vi åkte till Sandgrund för att titta på fina konstverk.
Typisk top model pose. 
 Typisk Lars Lerin konst.
En mamma som tar på sig läsglasögon för att se och granska 
 Fin syster.
Cool pappa
Fin dag, fina tavlor.

RSS 2.0