Du sa att livet var något enkelt

För några helger sedan var jag och Sofia i Göteborg, det var fint som vanligt. Extra fint eftersom det var med henne!

You're the only image in my mind

 
 

Budapest

Åkte hem en dag innan mina tågluffarkompanjoner för att åka till Budapest och överraska en mamma som fyllde 50. Efter 14 timmars resande och byte på Göteborgs miniflygplats så anlände jag i Budapest.
Tog en taxi till något som skulle kunna klassas som den mysigaste gatan i hela staden och mötte en minst sagt överraskad mamma utanför en pianobar.
Spenderade fem dagar i denna fantastiska stad. Badade på ett slottsliknande badhus, sprang min i stort sett första löptur på hela sommaren (=fruktansvärt), fikade, gick, beundrade mäktiga fyrverkerier och åt i mängder. Det var fint ska ni veta.
 

Låt honom inte ta din kärlek ifrån mig

Ibland under sommaren längtar man efter höst. När hösten väl har kommit kan man aldrig förstå varför man någonsin har längtat efter den. När regnet smattrar mot rutan och man vet att man måste ge sig ut i rusket och bli dränkt av de tunga vattendropparna längtar man inte efter något annat än den där sommaren. När man pälsar på sig med tre par strumpbyxor och fyra tjocka tröjor vill man inget hellre än att känna den där varma luften som bara finns på sommaren. Man längtar efter de barbenta tiderna och stunderna då man vill ha så tunna kläder som möjligt. Mörkret och hösten kan vara mysig, den är mysig, men tanken av att sommaren är som längst borta under den här tiden är den jobbigaste, tyngsta tanken man har på hela året.  

Livet

 
Oj nu var det längesen... Har helt enkelt inte tid med detta så kallade bloggande. Har hunnit med så mycket sedan sist att jag skulle behöva skriva flera böcker för att berätta om allt som jag har varit med om. Det sägs att en bild säger mer än tusen ord så vad passar då bättre än att visa er lite bilder från det senaste halvåret?
Bilderna här ovan är tagna på tågluffen som vi var på för en månad sen (?!). Tiden går så sjukt fort och allt som jag längtade efter under våren är nu historia. Sorgligt men sant. Ni ska få se mer bilder, men detta får räcka sålänge. 

RSS 2.0